Miles (geadopteerd)

volg ons op social media:

Miles is een Iberische ruin, geboren in april 2020 en heeft momenteel de stokmaat van een D-pony maar zal nog iets groter worden. Miles is in de opvang in Spanje geboren en toen hij drie maanden oud was met zijn moeder Pastoria in de opvang bij Het Huis van De Dieren gekomen. Miles is een ongelooflijk lieve, gemakkelijke en gezellige jongeman ! Hij laat zich graag knuffelen en het voetjes geven (ook hoefsmid), borstelen, aan het halster meelopen etc. vindt hij allemaal prima. Hij functioneert goed in de kudde van zeven paarden waarin hij verblijft en daagt de andere paarden graag uit om met hem te spelen. Miles is een ongelooflijk makkelijk paardje waar je straks als recreatief rijpaardje enorm veel plezier van gaat hebben. Miles wil graag 24/7 buiten staan samen met leuke weidemaatjes!

Ben je op zoek naar een jong paard waar je straks zelf vanaf de start mee kunt gaan trainen en opleiden? Laat het ons dan weten!

De adoptiebijdrage voor Miles is €2000 (dit bedrag is inclusief een donatie voor de verwaarloosde paarden/pony’s in de opvang)Geslacht

Ruin

Geboren

April 2020

Ras

Iberisch

Bekijk hier onze honden

Bekijk hier onze kippen

Bekijk hier onze paarden

Bekijk hier onze geit & bok