Sky (geadopteerd)

volg ons op social media:

Sky (schofthoogte ongeveer 55cm) is een erg fijne en betrouwbare hond. Hij is lief, sociaal en aanhankelijk. Bij een eerste ontmoeting kijkt hij heel even de kat uit de boom, maar al snel vindt hij het allemaal leuk en fijn. Hij is goedgehumeurd, speels en energiek, maar weet ook goed zijn eigen rust te pakken.

Sky is samen met zijn zus Senna in de opvang bij gekomen. Senna is wat banger en heeft meer tijd nodig om te wennen. Toch zou, indien mogelijk, het fijn voor hen zijn om samen te blijven. Ze hebben veel aan elkaar en kunnen erg goed met elkaar opschieten.

Sky ziet er uit als een stoere hond met een mooie, heel karakteristieke tekening. Sky is ook stoer maar tegelijkertijd erg zacht van karakter en reageert snel en goed op subtiele gebaren en commando’s. Hij vind het nog moeilijk om zijn eten en beloningen te delen, maar daar wordt aan gewerkt.

Sky is sociaal naar mensen en andere honden. Hij loopt goed mee aan de riem en reageert met vertrouwen op. voor hem, nieuwe prikkels. Sky moet nog wel veel leren, zoals iedere jonge hond dingen moet leren maar hij is slim en leergierig en zal snel begrijpen wat er van hem wordt verwacht!

Of Sky samen met katten kan is niet bekend. Sky wil graag een tuin, fijne lange wandelingen, een zachte mand en lekker veel aandacht.

Wie-oh-wie geeft Sky en wellicht ook Senna, een gouden mand ?


Geslacht

Reu

Geboren

April 2019

Ras

Husky-mix

Geholpen

Gecastreerd

Bekijk hier onze honden

Bekijk hier onze kippen

Bekijk hier onze paarden

Bekijk hier onze geit & bok