Willem (geadopteerd)

volg ons op social media:

Willem is een kruising Labrador/Friese Stabij reu, gecastreerd en geboren op 24 april 2018 (schofthoogte ongeveer 60 cm). Is ingeënt en gechipt. En Willem is leuk!! Door omstandigheden is Willem op zoek naar een nieuwe plek om te wonen. 

Willem is een ontzettend lieve, vrolijke, gehoorzame en fijne hond. Hij is sociaal naar mens en dier, is sportief en speels en kan enorm genieten van de dagelijkse dingen zoals wandelen, knuffelen, spelen met de bal en lekker eten. De basiscommando’s heeft hij al geleerd, Willem kan wel trekken aan de riem, dat heeft nog wat aandacht nodig. Loslopen doet hij heel erg goed, hij blijft goed bij, houd je in de gaten, luistert goed en natuurlijk vind hij water geweldig! Wat dat betreft een echte Labrador. Willem is ook een sensitieve hond, sommige dingen vind hij spannender dan wat je zou verwachten bij zo’n type hond, maar die gevoeligheid maakt hem ook alert en leergierig. Belangrijk om hem niet te overvragen en de tijd te geven vertrouwd te worden met nieuwe dingen. 

Wij plaatsen Willem alleen bij een andere stabiele hond, hij houdt namelijk van gezelschap. Met katten is hij niet bekend, we plaatsen hem daarom niet bij katten.
Willem is een echte fijne hond, zonder issues, zonder problemen, gewoon een fijne kameraad! Bij wie mag Willem komen wonen? Niet in een druk gezin en bij kleine kinderen want Willem kan nogal lomp zijn. Kinderen vanaf 12 jaar is bespreekbaar.

Geslacht

Reu

Leeftijd

2 jaar oud

Ras

Kruising Labrador-Friese Stabij 

Geholpen

Gecastreerd

Bekijk hier onze honden

Bekijk hier onze kippen

Bekijk hier onze paarden

Bekijk hier onze geit & bok