Ik ben altijd op zoek naar het authentieke, naar ‘dat wat erachter ligt’, naar de diepere lagen. Zowel in de muziek, tijdens de omgang met paarden en honden als in het coachen van mensen, zoek ik naar de essentie van de dingen, naar de kern van waaruit je ware beslissingen maakt. De paarden leren me om kernachtig te zijn, om puurheid na te streven en om op mijn eigen kompas te blijven varen. Ik wil mijn passie en mijn nieuwsgierigheid overbrengen en help menen met het opruimen van obstakels die de weg naar hun kern belemmeren. 

Tijdens een Paarden Coach sessie besteed ik aandacht aan uitdagingen die voortkomen uit de dagelijkse druk van iemands persoonlijke en beroepsmatige leven. Je leert handvatten aan die alleen de natuur je kunt leren. Onderwerpen die langs kunnen komen zijn: leren vertrouwen op je instinct en intuïtie, duidelijke grenzen leren stellen, verminderen van stress en leren speels te zijn, omgaan met conflicten, het helder communiceren van je intenties en meer. De deelnemer bepaalt het onderwerp en de mate van diepgang!” 

– Esmee Olthuis


Training: De kracht van intuïtie 

Ervaar je stress, leegte, angst, onrust? Heb je behoefte aan inzicht in je persoonlijke proces? 

Een coaching sessie met behulp van een van mijn prachtige coachingpaarden kan je helpen een aantal voor jou belangrijke vragen te beantwoorden. De paarden spiegelen en verhelderen emoties, gevoelens en processen op een intuïtieve manier. Als gediplomeerd paardencoach en life-coach begeleid ik je in dit proces.

Tijdens de Paarden Coach workshop besteed ik aandacht aan uitdagingen die voortkomen uit de dagelijkse druk van iemands persoonlijke en beroepsmatige leven. Je leert handvatten aan die alleen de natuur je kunt leren. Onderwerpen die langs kunnen komen zijn: leren vertrouwen op je instinct en intuïtie, duidelijke grenzen leren stellen, verminderen van stress en leren speels te zijn, omgaan met conflicten, het helder communiceren van je intenties en meer. De deelnemer bepaalt het onderwerp en de mate van diepgang!


Data:

Dinsdagavonden van 19.00-21.00u op afspraak

Locatie:

Stichting Het Huis van de dieren.
Heythuyserweg 36, 6085 NH, Horn

Prijs:

€150,- excl. btw

(een sessie duurt 2 uur)

Inschrijven:

Stuur een mail naar

olthuis@xs4all.nl

en je krijgt een inschrijfformulier toegestuurd.

Bekijk hier onze honden

Bekijk hier onze kippen

Bekijk hier onze paarden

Bekijk hier onze geit & bok