Met de hulp van vrijwilligers runnen wij de stichting. In het komende jaar zullen wij onze activiteiten opbouwen en uitbreiden om een goede basis voor de stichting neer te zetten. 

We hebben ons ten doel gesteld om mishandelde, verwaarloosde, oude en afgedankte dieren op te vangen, te verzorgen en te rehabiliteren. Dit met de bedoeling dat dieren weer door kunnen groeien naar een nieuwe plek. Rehabilitatie staat bij ons hoog in het vaandel. Gedragsproblemen, aanpassingsproblemen en fysieke problemen: allemaal zaken waar we mee aan de slag gaan. Dit om de dieren een oprecht goede kans op een fijn leven te bieden. De dieren die om wat voor reden dan ook niet geplaatst kunnen worden, blijven bij ons!

Ieder dier is er één en heeft het recht op een goed leven. Daar zijn wij mensen verantwoordelijk voor. Wij nemen de verantwoordelijkheid in de mate waarin we dit kunnen doen. We hopen daarmee ook een voorbeeld te kunnen zijn voor anderen. 

De stichting richt zich op de opvang van paarden, honden, kippen, geitjes en bokjes. 

We willen het grondig aanpakken. Dit is het stuk rehabilitatie op fysiek en gedragsmatig niveau, waardoor een dier op een nieuwe plek een goede herstart kan maken. Na herplaatsing vindt er uitgebreide nazorg plaats in de vorm van educatie, overleg en ondersteuning aan de adoptanten. 

Bekijk hier onze honden

Bekijk hier onze kippen

Bekijk hier onze paarden

Bekijk hier onze geit & bok