Joya (geadopteerd)

volg ons op social media:

Joya is een Iberische merrie, geboren in mei 2015, heeft de stokmaat van een grote D-pony/kleine E-pony en is vorig jaar vanuit een opvang in Spanje in de opvang bij Het Huis van De Dieren gekomen.

Joya is een erg lief, sensitief en mooi gebouwd paard met fijne gangen. Ze is erg sociaal in de groep van zeven paarden waar ze nu verblijft en geniet van aandacht, wandelen, eten en nieuwe dingen leren.

Joya wordt op dit moment beleerd en pakt de training goed op. Het grondwerk ligt haar goed en ze pakt dit erg gemakkelijk en met plezier op. Er zijn nog stappen te maken met Joya in het vergroten van het vertrouwen in de mensen, dit heeft tijd, liefde en aandacht nodig.

Ben je op zoek naar een fijn paardje met goede gangen en een mooi Spaans uiterlijk waar je nog veel aan kunt trainen en ontwikkelen? Joya wil graag 24/7 buiten zijn met weidemaatjes en mag niet voor commerciële doeleinde gebruikt worden.

De adoptiebijdrage voor Joya is €2000 (dit bedrag is inclusief een donatie voor de verwaarloosde paarden/pony’s in de opvang).

Geslacht

Merrie

Geboren

Mei 2015

Ras

Iberisch

Bekijk hier onze honden

Bekijk hier onze kippen

Bekijk hier onze paarden

Bekijk hier onze geit & bok